Anëtarët Themelues

Mirë se vini në Klubin e Biznesit, ku ne lidhemi dhe bashkëpunojmë për të nxitur rritjen dhe suksesin.

Ilir Ibrahimi

Drejtor Menaxhues

Amir Bajrami

Harcu

Blerim Devolli

Devolli Group

Fatmir Krasniqi

Buçaj Corporation

Fisnik Deqani

Albaqeramika

Kujtim Bucaliu

HIB Petrol

Xhevdet Rexhepi

Viva Fresh

sqSQ